Новият колекционерски  брой на , с тема афтърпарти, вече е

...
Новият колекционерски  брой на , с тема афтърпарти, вече е
Коментари Харесай

Мрачен и стилен – новият колекционерски „холивудски” брой на Vanity Fair

Новият колекционерски  брой на, с тематика афтърпарти, към този момент е реалност, с помощта на напъните на легендарния  фотограф  и стилистката. От съвсем 30 години изданието, така наречен " холивудски " брой, отдаден на най-престижните звезди на киното, събира на едно място актьорите и режисьорите с най-големи заслуги през годината.

“Запознайте се с тълпата. Постоянно разрастващата се развлекателна промишленост в този момент е в ръцете на ново потомство, носещо нова сила. За 29-ия годишен холивудски брой на VF събрахме 12 ярки звезди, оформящи бъдещето ” – по този начин в резюме показаха специфичния брой от изданието, в което са Селена Гомес, Остин Бътлър, Флорънс Пю, Ана де Армас, Джонатан Мейджърс, Кеке Палмър, Аарон Тейлър-Джонсън, Джулия Гарнър, Реге-Жан Пейдж, Ема Корин, Хойон Юнг и Джереми Алън Уайт.
               

Темата на тазгодишното издание на е афтърпарти. За фотосите на огромната продукция, 12-те звезди са прекарали в Milk Studios в Лос Анджелис цели три дни, в „ компанията ” на  300 чифта обувки, 112 рокли, 36 стелажа с облекла и 10 въоръжени охранители на бижута.
               

„ Винаги е необикновено мъчно предизвикателство да решиш кой ще бъде там, само че беше в действителност значимо за  да избере 12 души, които в никакъв случай преди не са били на корицата на  специалните ни броеве “, съгласно Брит Хенемут.

„ Наистина искахме да подчертаем някои нови и вълнуващи лица и постоянно става дума за вярната композиция, нали? Хората, които обичате, хората, които познавате, хората, които са в бизнеса отдавна и постоянно са заслужавали да бъдат там, и някои от младите звезди, които в действителност се появиха през последните няколко месеца и превзеха духа на времето. "
               

На всеки един присъстващ в е отделено особено внимание, с цел да бъде показан най-пълно и в детайли пред читателите, наред с съпътстваща секция с въпроси и отговори, паметни фотоси и видео. От изданието ни звездите, показани като „ икони, герои, злодеи, херцози, боксьори, мрачни готвачи и доста други ”, събрани за афтърпартито на нашите фантазии.
               

Идеята за новия брой потегля от фотосите, които легендарния  фотограф Стивън Клайн изпраща на стилистката Пати Уилсън. Кадрите са на Джони Деп, Кейт Мос и Киану Рийвс, както и други звезди постоянно посещавали Viper Room в Ел Ей през 90-те. От тази изходна точка идва вдъхновението, само че несъмнено, с развиване.   
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР